GENER VALENCIA - Entradas

GENER VALENCIA - Entradas
vie, 20/01/17, 22:00 horas Espai Rambleta
Calle Pio IX - Bulevar Sur, 46017 VALENCIA

Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) és el segon disc de GENER, i representa un salt evolutiu de la banda, que s’aboca cap a noves vies sòniques.

Más información ...

Resumen precio

¡Compra tus entradas!

Mejor reserva de asiento

Tú escoges el precio - nosotros los mejores sitios

GENER, Espai Rambleta, 20/01/17
Cerrar la vista de pantalla completa
Categoría ZonaPrecioCantidad 
1 Entrada GeneralAnticipada
8,00
  • Información sobre la selección de entradas.
  • Los precios de las entradas mostradas son netos, puede haber costes adicionales Gastos de envío y servicios
  • Ten en cuenta: entradas.com no es el promotor del evento ofrecido. entradas.com simplemente actúa como agente autorizado por el promotor. Por favor asegúrate de haber leído los consejos del evento (en que el caso de existir)
Bienvenido a
Espai Rambleta
gráfico de reverva de localizaciones
 
 
Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) és el segon disc de GENER, i representa un salt evolutiu de la banda, que s’aboca cap a noves vies sòniques.
Si a El temps del llop (Mesdemil, 2014) la banda del riu sec jugava amb elements del blues i les músiques d’arrel per crear melodies pop amb flaire mediterrània, en aquest nou treball Carles Chiner, Pasqual Rodrigo, Enric Alepuz, Vicent Todolí, i César Castillo fan un salt qualitatiu, creixen junts i reinventen el seu so explorant nous territoris, passant els temes pel filtre del soul i la psicodèlia, refermant la contundència de les seues armonies vocals… tot sense renunciar a l’esperit d’immediatesa pop. L’àlbum, enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria (Cádiz), vol ser un homenatge i una reivindicació del vessant receptiu de la humanitat, alhora que una porga de consciència dels mals endèmics de la masculinitat més tossuda. Les diferències psicològiques entre homes i dones, l’eterna lluita de sexes, l’arraconament i el sotmetiment de la feminitat, l’imposició de la masculinitat social... són els temes al voltant dels quals gira obsessivament aquest disc-collage, en què també s’hi troben referències a la prosa de Ray Bradbury, als versos de Sylvia Plath o a la música de Nina Simone. La col•laboració del grup teatral Las Reinas Magas (Maria José Peris, Ana Conca, Paloma Chiner i Marta Chiner) a la secció de cors reforça l’aspecte conceptual de l’obra, i al mateix temps aporta les necessàries pinzellades del soul més clàssic
Venta telefónica
902 488 488

0,09€ /min (IVA incluido)

Establecimiento de llamada: 0,12€ (IVA incluido).

Esta web pertenece a la sociedad Entradas Eventim, SAU con CIF A81933772.

Lun - Dom 10-24 h.